Hajógyár x A38: Csaknekedkislány akusztikus koncert

Hajógyár x A38: Csaknekedkislány akusztikus koncert

2023. január 21.

Az év első vendégei Kemény Zsófinál a magyar alter utóbbi 10 évének egyik legegyedibb és legsikeresebb hangzás- és szövegvilágát vitték el a fesztiválszínpadokra, a vidéki klubokba, és persze a Gólyába is! Most pedig az A38-ra hozzák ezeket magukkal! 

Talán nem fog fény derülni a falábakra, hiszen a Csaknekedkislány ezúttal csak akusztikus szettel készül a közönségnek, viszont garantáltan elhangzanak majd a legnagyobb klasszikusok, úgyhogy a Király uraknak, a MOM-és lányoknak, a Tihanyban csókot kihagyóknak, továbbá Ábrahámnak és Izsáknak is kötelező a részvétel az év első Zene x Szöveg estjén!

A koncert előtt Kemény Zsófi beszélget a srácokkal az inspirációikról, kedvenc szövegeikről, alkotói mechanizmusaikról.

-
X
 
Műsorvezető: Kemény Zsófi 
  
Dátum: 2023. 01. 24. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00–21:30

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook