HAJÓGYÁR X A38: UDVAROS DOROTTYA ÉS HRUTKA RÓBERT DALSZERZŐI EST

HAJÓGYÁR X A38: UDVAROS DOROTTYA ÉS HRUTKA RÓBERT DALSZERZŐI EST

2022. november 26.

Miután Kemény Zsófi vendégül látta az Y generáció tehetségeit, november utolsó keddjén két jóval tapasztaltabb művész érkezik hozzá vendégségbe a hajóra.  

Kemény Zsófi ezúttal Udvaros Dorottyával és Hrutka Róberttel a szövegírás és előadás nehézségeiről, a „karakterre” írásról, a zene és a szöveg bonyolult kapcsolatáról beszélget. Az est első fele után különleges „Bereményi-est” veszi kezdetét, hiszen a szerző-előadó páros Bereményi régi és újabb dalait is játssza majd, sőt még soha nem hallott Bereményi Géza dalszöveg is elhangzik majd.

-
X

Dátum: 2022. 11. 29. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00–21:00

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook