HAJÓGYÁR X A38: KÜLÖNLEGES LIVE PERFORMANSZ, EGY SZÍNPADON BARABÁS LŐRINC ÉS SZEMERE KAMILLA

HAJÓGYÁR X A38: KÜLÖNLEGES LIVE PERFORMANSZ, EGY SZÍNPADON BARABÁS LŐRINC ÉS SZEMERE KAMILLA

2022. november 19.

Jövő héten hazánk egyik elismert művésze, Barabás Lőrinc érkezik a Hajógyár és az A38 közös eseményére, aki két fiatal MOME-s tehetség, Szemere Kamilla divattervező és Hegyi Fanni építőművész különleges közös projektjének bemutatója alá fúj majd. 

Az est első felében a zene és a látvány kapcsolatáról Hegyi Dóri (Ohnody) egyedi megvilágításban beszélget a meghívott vendégekkel. Ebben a fiatal, tehetséges divattervező, Szemere Kamilla, és építőművész barátnője, Hegyi Fanni lesz a segítségére. Utána Barabás Lőrinc zenél, aki az egyik legnagyobb nemzetközi elismertségnek örvendő zeneszerző hazánkban. A főképp trombitán játszó művész számtalan országban és fesztiválon lépett már fel, több zenekarnak része volt, és saját improvizatív zenei estet vezetett például Londonban is. Valóban utánozhatatlan audiovizuális élménnyé pedig a két MOME-s alkotó különleges projektjének zenére történő bemutatása varázsolja majd az estét.

-
X

Műsorvezető: Hegyi Dóri (Ohnody)

Dátum: 2022. 11. 22.

Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00–21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook