MAGYAR TRAP ÉS TÁNC EGY ESTÉN AZ A38 HAJÓN

MAGYAR TRAP ÉS TÁNC EGY ESTÉN AZ A38 HAJÓN

2022. november 12.

Hogy lehet egy olyan környezetben naprakész, releváns alkotónak maradni, és tartani a lépést a korral, amely folyamatosan egyre nagyobb elvárásokat és szélesebb skillsetet kíván meg ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen? Grecsó Zoltán a SUB.LAB.PRO alapítóival és vezetőivel, vagyis Jenna Jalonennel és Juhász Péterrel beszélget. 

A tehetséggondozás az egyik legfontosabb ága minden művészeti tevékenységnek. De hogyan lehet a leghatékonyabban átadni a tudást? Hogyan lehet kialakítani a kreatív gondolkodást, a keretek közül való kitörés vágyát? Olyan szakértőkkel beszélgetünk most, akik szakmai életútjukat arra tették fel, hogy segítsék útjukon a legkiemelkedőbb táncművészeti tehetségeket, és folyamatos előrelépési- és fejlődési lehetőséget biztosítsanak nekik. A SUB.LAB.PRO támogatottjai természetesen performansszal is készülnek, hiszen enélkül nem lehetne teljes az este.

-SUB.LAB.PRO
SUB.LAB.PRO
X

A tánc után pedig a magyar trap szcéna egyik legérdekesebb arca, az énekes/dalszerző Young Majré érkezik a színpadunkra, aki korábbi slam poetrys sikerei után már a Budapest Park színpadát is bevette.

-Young Majré
Young Majré
X

Műsorvezető: Grecsó Zoltán

Dátum: 2022. 11. 15. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00–21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

 

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook