Tíz áráért tizenkettőt?

Tíz áráért tizenkettőt?

2022. november 04.

Aki most fizet elő a Magyar Kultúra magazinra, 10 lapszám áráért egy teljes éven át veheti kezébe hazánk egyik legigényesebb kulturális folyóiratát.

Kortársak közelről – ez a Magyar Kultúra magazin mottója. A folyóirat célja, hogy izgalmas, egyedi szemszögből mutassa be kortársainkat az irodalom, a képző- és iparművészet, a komoly- és könnyűzene, a színház-, a tánc- és a cirkuszművészet világából. Egyik legfőbb vállalása az, hogy közérthetően, élményszerűen és egy időtálló művészeti album igényességével mutassa be a magyar kultúra értékeit. A havonta megjelenő lapszámok egy-egy kiemelt téma köré szerveződve kínálják a korunkat tükröző, átélhető beszélgetés lehetőségét. Beszélgetőtársainkat arról is kérdezzük, miket szoktak álmodni, mi az ő örökségük, alkotói műhelyekbe tekinthetünk be, érdekes jelenségeket járunk körül – mi a hosszú élet titka, miből áll egy tábori lelkész munkája, mit állapít meg egy vonulásbiológus a vándorlásról, hogy látja a teremtett világot egy méhészspecialista vagy egy divattervező.

Hónapról hónapra úgy fűzi egybe a történeteket, hogy látható legyen, mi maradt érvényes a múltunk értékeiből, kik tudnak ma hitelesen szólni, a kortársaink milyen üzenetet, milyen ügyet vállalnak fel a teljes életükkel, teljes lényükkel. Magasztos és hétköznapi pillanatok lenyomatait egyaránt megőriztük: értékes és érdekes – ilyen a kultúránk, ilyen az életünk.

Egy különleges lehetőség keretében most 10 lapszám áráért egy teljes évre előfizethet a magazinra. A kampány időszaka: 2022. november 1–16-ig. Rendelje meg most!

A magazinra itt tud előfizetni:

Előfizetés