Kemény Zsófi a Hajógyár x A38 – Zene x Szöveg új házigazdája

Kemény Zsófi a Hajógyár x A38 – Zene x Szöveg új házigazdája

2022. október 29.

November első Zene x Szöveg estjén új műsorvezetővel ismerkedhettek meg az A38-on! Kemény Zsófi a szövegek és a nyelv bűvkörében nőtt föl. Miután pedig több kötetet is megjelentetett és országszerte nagy sikereket ért el slammerként, most a Zene x Szöveg házigazdájaként fogja bemutatni nektek hónapról hónapra a legizgalmasabb alkotókat, akik a magyar nyelvvel dolgoznak.
  

De kiket is mutat be elsőre?

Fehér Holló az utóbbi években olyan híres popzenészekkel dolgozott együtt, mint Kállay-Saunders András, ByeAlex, vagy Miskovits Marci. A generációjának világát egyedi módon megfogalmazó szövegíró-producer mellé pedig régi barátja, Bánki Beni is társul, akinek sosem kell a szomszédba mennie egy kis szójátékért, és azért se, hogy szövegeit komoly mondandóval, tartalommal töltse meg.

A beszélgetés után pedig az NLP koncertet ad, amiben természetesen Bánki Beni is részt vesz!

-Kemény Zsófi
Kemény Zsófi
X

Dátum: 2022. 11 .01. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00–21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook