Likó Marcell portrébeszélgetés & akusztikus koncert az A38 Hajón

Likó Marcell portrébeszélgetés
& akusztikus koncert az A38 Hajón

2022. október 22.

Az októberi utolsó Vaduláson egy igazi alter legenda, a Vad Fruttik énekese, Likó Marcell lesz a Hajógyár és az A38 eseményének vendége. Gyertek ti is, és töltsünk közösen Egy éjszakát Bohémiában! 

Likó Marci 2017-ben megnyerte az Artisjus Év dalszövegírója díját, és szövegeit országszerte több százezren ismerik, vagy éppen fejből fújják. Most azonban a beszélgetés során nem feltétlenül ezeken lesz a hangsúly, hanem Marci élettörténetén, és ezzel kapcsolatban a Géczi Jánossal közös, Bunkerrajzoló című „élettörténet-rekonstrukciós” könyvön, melyből színházi adaptáció is készült.

Az énekes-dalszerzővel Péterfy Bori beszélget majd, és az „interjút” a Momentán Társulat improvizatív jelenetekkel egészíti majd ki, hogy így is új megvilágításba kerülhessenek a Vad Fruttik frontemberének életeseményei. A beszélgetés után természetesen akusztikus koncert is lesz, Marci a leghíresebb Vad Fruttik dalokat játssza majd.

-
X

Dátum: 2022. 10. 25. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00–21:30 

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook