Agócs Márton & Fejér Mihály dalszerzői est

Agócs Márton
& Fejér Mihály dalszerzői est

2022. október 01.

Október első keddjén együtt köszönhetünk bonjourral az Aurevoirnak.! Érkezik a Hajógyár x A38 következő eseményére az utóbbi években fokozatosan a csúcs felé törő zenekar két tagja, hogy zenéljenek és beszélgessünk! 

Az Aurevoir. zenekar évek óta viszi izgalmas zenei palettáját egyre nagyobb színpadokra. Nem szeretnének se alterok, se népzenészek lenni, hanem valami olyan zenei fúziót akarnak létrehozni, amihez nincs hasonlítható. A népi és az urbánus hatás egyszerre érvényesül a nem tradicionális hangszereléssel dolgozó banda dalaiban. De hogy hogyan lehet összetartani egy hétfős zenekart? Hogy tud összeérni a sok zenei impulzus egy szerves egésszé? Erről és hasonló nem hétköznapi témákról fog beszélgetni Erdős Viki a srácokkal! 
Ezután pedig Agócs Marci és Fejér Misi zenélnek is nekünk. Az Aurevoir. dalainak különleges akusztikus verzióit hallhatja majd a közönség!

-
X

Házigazda: Erdős Viki

Dátum: 2022. 10. 04. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00–21:3

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook