KI DÖNTI EL, MENNYIT ÉR A MŰVÉSZET?

KI DÖNTI EL, MENNYIT ÉR A MŰVÉSZET?

2022. szeptember 17.

A Zene x Mozgás következő estjén olyan kérdésekre keresik a választ, ami azóta létezik, hogy a művészet, a kultúra és a pénz találkoztak egymással. Ki dönti el, mennyit ér a művészet? Miért „ér kevesebbet” a magaskultúra, mint a tömegkultúra? Meg lehet-e kompromisszumok nélkül élni a művészetből? 

Az est vendége lesz Kovács Andrea (Loyalty to Art) és Balogh Máté (Art and Business), akik segítenek majd a feljebb említett kérdések megválaszolásában, az erről való gondolkodásban. Mellettük ismét fiatal táncművészek performanszát élvezhetitek majd az A38-on. Ezúttal a Willany Leós Engemann András, Temesvári Zsófia, Kiss Rebeka és Váth Máté táncol majd a hajó színpadán.

A beszélgetést és a performanszot természetesen most is koncert követi majd. Ezúttal az Eurovíziót is megjárt, világszerte ismert Csemer Boglárka Boggie zenél akusztikus hangszereléssel.

-
X

Házigazda: Grecsó Zoltán

Dátum: 2022. 09. 20. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00–21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook