BOCSKOR BÍBORKA PÉTERFY BORIVAL BESZÉLGET A HAJÓGYÁR KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÉN

BOCSKOR BÍBORKA PÉTERFY BORIVAL BESZÉLGET A HAJÓGYÁR KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÉN

2022. szeptember 10.

Nagyon izgalmasnak ígérkezik a Zene x Színház sorozat, mert új műsorvezető debütál Péterfy Bori személyében. A szakavatott énekes- és színésznő ráadásul pályatársával, Bocskor Bíborkával beszélget majd a következő Hajógyár estén. 

Több szempontból is különleges lesz az este, hiszen a Momentán Társulat mellé ezúttal Péterfy Bori is beszáll majd a színházi részekbe is, melyeket a Magashegyi Underground frontemberének történetei ihletnek. Szóval Találunk egy tengert a hajón, miközben beszélgetünk és játszunk Bocskor Bíborkával, aki az elmúlt 20 évben tényleg elég Magasra jutott a zenekarával.

-
X

Az est első része után természetesen akusztikus koncertre is számíthattok a Magashegyi Undergroundtól, akik elhozzák nekünk és nektek a legnagyobb klasszikusokat az A38 színpadára!

-
X

Házigazda: Péterfy Bori

Dátum: 2022. 09. 13. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00−21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook