KOCSIS PAULINA LESZ A KÖVETKEZŐ DALSZERZŐI EST VENDÉGE

KOCSIS PAULINA LESZ A KÖVETKEZŐ DALSZERZŐI EST VENDÉGE

2022. szeptember 03.

Jövő héten egy igazán fiatal, ám annál nagyobb tömegeket mozgató tehetség érkezik a Hajógyár Zene x Szöveg estéjének keretein belül az A38 Hajóra.

Kocsis Paulina a tavalyi X-Faktorban második helyet ért el, azóta pedig egyedi dalszövegeivel tartotta fenn a közönség érdeklődését. Hogyan találja meg egy fiatal szerző a saját hangját a telített poppiacon? Mik a legnagyobb kihívások egy tehetségkutató után? Ilyen, és hasonló kérdésekre keressük majd a választ.

-
X

A beszélgetés után pedig, ahogy azt már megszokhattátok, koncerttel is kedveskedünk nektek, Paulina Macskin Dávid trombitás kíséretével ad elő.

Házigazda: Erdős Viki

Dátum: 2022 .09. 06. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00−21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook