Vágod?

Vágod?

2022. augusztus 31.

Ha még nem, de szeretnéd és a tudásodat a médiában kamatoztatnád, itt a remek alkalom, hogy profi vágó váljon belőled. A Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. ősszel indítja el legújabb, gyakorlati foglalkozásokra épülő AVID vágó képzését.

A színvonalas médiaszakmai munkára való alkalmasság és tudás megszerzésének leghatékonyabb módja az egyéni tehetséggondozásra épülő felkészítés. Erre a módszertani alapra épül a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. minden programja, így az AVID vágó képzése is.

A médiaszakmai háttérmunkák közül a televíziós műsorok vágására koncentrál a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. AVID vágó programja. A televíziózásban használatos programok közül az AVID rendszert választottuk, a funkciók gazdagsága és felhasználóbarát technológiai háttere miatt. Az AVID program kezelését kizárólag a gyakorlatban lehet elsajátítani, így AVID vágó tehetséggondozási programunk a kezdetektől a gyakorlati foglalkozásokra épít. Az NTGN alkotóbázisán 10 AVID vágóállomással várjuk a televíziós vágó szakma iránt érdeklődő fiatalokat. A program kapcsolódik televíziós és operatőr programunkhoz is: közös forgatási gyakorlatokat szervezünk, amelyekben a különböző programok résztvevői stábokban dolgozhatnak együtt az anyag előkészítésétől az utómunkáig.

Az AVID vágó program időtartama: 12 hónap

Átlagos csoportlétszám: 8-10 fő

Jelentkezés és további információ:

Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft.