Reflektorban a tehetség

Reflektorban a tehetség

2022. augusztus 26.

Eredeti hangok, karakteres arcok, igényes kultúrafogyasztók és tartalomkészítők találkozóhelye a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. – az értékteremtés szándékával. Az új formákhoz műhelyt, a minőségi tartalmakhoz csatornákat biztosít, a közös gondolkodáshoz pedig méltó partnereket: a magyar újságírás kiváló szakembereit. 

Az NTGN 2019 óta működő tehetséggondozási programjainak célja utánpótlást kinevelni a magyar médiaszakma számára határainkon belül és a külhoni magyarság körében. Ennek érdekében olyan tehetséges magyar fiatalok számára biztosít felkészülési lehetőséget, akik újságíróként vagy a média más területén képzelik el a jövőjüket, és erre hajlandók kitartó munkát áldozni. A támogatott programjaik egyaránt nyitottak a pályakezdő és a médiában már gyakorlatot szerzett, de fejlődni vágyó résztvevők számára.

Az NTGN csapata ott volt az EFOTT-on, ahogyan most, a Szegedi Ifjúsági Napokon is, ahol nemcsak találkozhatnak velük a fesztiválozók, de kipróbálhatják a súgógépről olvasást, a meccsközvetítést és az operatőrködést is.

Ha újságíróként képzeled el magad a jövőben, látogass el hozzájuk, hiteles szakemberek és ez a hangulat vár rád:

További információ: 

Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft.