HENRI GONZO TÁNCOSOKKAL LÉP SZÍNPADRA A HAJÓGYÁR X A38 KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÉN

HENRI GONZO TÁNCOSOKKAL LÉP SZÍNPADRA A HAJÓGYÁR X A38 KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÉN

2022. augusztus 20.

Ismét Zene x Mozgás a Hajón, ráadásul ezúttal az igazi nemzetközi sikernek örvendő táncosok mellé az utóbbi 10 év egyik legkarakteresebb magyar alternatív hangját is köszönthetjük majd az A38 fedélzetén új projektjének akusztikus dalaival. 

Három igazán különleges vendég is érkezik hozzánk a táncművészet oldaláról. Nagy Emese számtalanszor került már reflektorfénybe nemcsak hazánkban, hanem külföldön is. Ő alapította többek között a MAZE társulatot, de képviselte hazánkat már a Velencei Biennálén is. Oberfrank Réka tánctapasztalata is nemzetközi gyökerű, hiszen az egyik legjobb nevű dán tánciskola után egy spanyol társulatnál dolgozott. A tánc feléről a férfiakat Szeri Viktor képviseli majd, aki harmincéves kora előtt már sikeresen bezsebelt egy Staféta-díjat saját előadásával, az Outsiderszel. 

-Nagy Emese
Nagy Emese
X

A kiválónak ígérkező táncperformanszokat pedig Henri Gonzo egyszemélyes akusztikus koncertje színesíti majd. A Fran Palermo frontembereként híressé vált Henri mostanában új vizekre evezett a zenében, és ezt nálunk, az A38-on is lesz alkalma megmutatni! 

Házigazda: Grecsó Zoltán 

Dátum: 2022. 08. 23. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00‒21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre. 

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook