CSORBA LÓCI DALSZERZŐI EST A HAJÓGYÁR KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÉN

CSORBA LÓCI DALSZERZŐI EST A HAJÓGYÁR KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÉN

2022. augusztus 06.

Óóó, nincs is jobb program, mint egy kis játék! Ti készen álltok rá? Augusztusi Zene x Szöveg vendégünk mindig kapható rá, hiszen erről zenekarának neve is árulkodik! És hát nomen est omen, ugyebár… 

Ezúttal egy olyan énekes-dalszerző érkezik Erdős Vikihez, akinél garantáltan nem táncolsz jobban. Miután megírta az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmjének, a VAN-nak a filmzenéjét, és nagy sikert aratott a Ki Mit Tube-on, Csorba Lóci alapított egy olyan zenekart, aminek a koncertjei nagyon nehezen képzelhetőek el felszabadult tánc és bulizás nélkül. A Fonogram-díjas frontember rendszeresen a szerzői dalok és a popzene határán táncol, és olyan sikeres dalokat tudhat magáénak, mint az Ó, nincs vagy a Nem táncolsz jobban, mint én

De vajon honnan jönnek a dalötletek? Mi születik előbb, a szöveg, vagy a dallam? Ezekre a kérdésekre keressük a választ, és természetesen Lóci zenél is nekünk! 

-
X

Házigazda: Erdős Viki 

Dátum: 2022. 08. 09. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00‒21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre. 

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán. 

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook