TERIKE FROM BUDAPEST FASHION SHOW ÉS MARGE KONCERT AZ A38 HAJÓN

TERIKE FROM BUDAPEST FASHION SHOW ÉS MARGE KONCERT AZ A38 HAJÓN

2022. augusztus 9.

A Zene x Látvány keretein belül augusztus első keddjén két már ismert tervező mellett egy gyönyörű, különleges hangú énekesnő tart majd velünk. De hogy kik is ők? 

A Hajó színpadán két olyan tervezőt látunk vendégül, akik már szerepeltek estünkön, azonban most saját darabjaik helyett különleges márkájuk kollekcióját mutatják be. Istvánffy Emma és Szarvas Valentin márkája, a Terike from Budapest legkapósabb darabjai vonulnak fel ugyanis az A38 kifutóin. 

-

Emellett velünk lesz a csodás hangú Marge is, aki eleinte elsősorban rapperek melletti közreműködésekben tűnt fel Zsuzs néven, aztán a nagyközönség figyelmét is elérte olyan népszerű dalokkal, mint a Váratlan nyár, vagy a Maradj még

-

Házigazda: Szigeti Zsófi (Solére) 

Dátum: 2022. 08. 02. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00‒21:30 

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre. 

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán. 

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook