HÁROM KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSÚ HAZAI DIVATTERVEZŐ MUTATJA BE LEGÚJABB KOLLEKCIÓJÁT A HAJÓGYÁR KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÉN

HÁROM KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSÚ HAZAI DIVATTERVEZŐ MUTATJA BE LEGÚJABB KOLLEKCIÓJÁT A HAJÓGYÁR KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÉN

2022. július 02.

A Hajógyár és az A38 közös Zene x Látvány sorozata ezúttal mind a két művészeti ágból igazi hírességeket, kiválóságokat vonultat fel. De hogy kik is ők? 

A hajó kifutójára érkeznek Istvánffy Emma és Szarvas Valentin egyedülállóan kifinomult, ám utcai viselésre mégis tökéletesen alkalmas darabjai. A komoly, elegánsabb stílust oldjuk a Kiss-Egedi Adél, vagyis a Delka bag üdítő, kézzel készített nyári kollekciójával, aminek darabjaival garantáltan találkoztál már a pesti forgatagban. 

-
X

A zenei felhozatal eklektikusságát pedig a gyönyörű hangú Kacsó Hanga mellett napjaink egyik leghajmeresztőbb trashpunk formációja, a Ricsárdgír minikoncertje teszi majd teljessé. Ezt az estét a mérlegeknek ajánljuk! 

Házigazda: Szigeti Zsófi (Solére) 

-
X

Dátum: 2022. 07. 05. 
Helyszín: A38 Hajó 
Kapunyitás: 19:00 
Program: 20:00‒21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre. 

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője 

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe. 

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet. 

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét. 

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán. 

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook