„NA MÉG MIT NEM?!”: HALOTT PÉNZ KÖNYVBEMUTATÓ ÉS AKUSZTIKUS KONCERT A HAJÓGYÁR SZÍNPADÁN

„NA MÉG MIT NEM?!”: HALOTT PÉNZ KÖNYVBEMUTATÓ ÉS AKUSZTIKUS KONCERT A HAJÓGYÁR SZÍNPADÁN

2022. május 13.

Ülés, örülés, megőrülés! Az elmúlt években sikert sikerre halmozó Halott Pénz nemrég „Na még mit nem?!” címmel a zenekar történetéről jelentetett meg könyvet. Az indulástól a befutásig és hírnévig tartó úton vezet minket végig a kötet, közben pedig megismerhetjük a legemlékezetesebb, legviccesebb és legnehezebb sztorikat a pécsi zenekar életéből.

Tarts velünk jövő hét kedden az A38-on, és ismerd meg Magyarország egyik legsikeresebb zenekarának életútját. Beszélgetünk a srácokkal a múltról, jelenről, és biztosan szóba kerülnek még soha nem hallott vicces és hajmeresztő zenekari sztorik is.

-
X

A beszélgetés után Járai Márk különleges akusztikus szettel is készül a legénységnek, az este végén pedig DJ Venom kapja keze alá a pultot. Legyetek velünk!

Az est házigazdája: Erdős Viki

Dátum: 2022. 05. 17.
Helyszín: A38 Hajó
Kapunyitás: 19:00
Program: 20:00‒21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár ‒ A popkultúra kikötője

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges, és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe.

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet.

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét.

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook