Ismét a divaté lesz a főszerep a Hajógyár következő eseményén

Ismét a divaté lesz a főszerep a Hajógyár következő eseményén

2022. május 10.

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen, amikor a városi pezsgés találkozik a népi kultúrával? A hagyomány egyesül a megújulással?

Ismét divatbemutatóval egybekötött zenei műsor a hajó fedélzetén a Zene x Látvány következő eseményén! Ezúttal a vidéki nyugalom és az urbánus pezsgés, a hagyomány és modernitás egyszerre válnak jelszavakká.

-
X

Zsigmond Dóra ruhái egyszerre hordozzák magukban a dinamizmust és a visszafogottságot. A finom kézműves technikák teszik különlegessé ezeket a darabokat, melyek teljesen alkalmasak utcai viselésre is. A magyar kultúra és a modern, városi életstílus lenyomatai egyszerre. Ezt az ars poeticát tökéletesen egészíti ki a sokoldalú énekes, Nóvé Soma, aki ezúttal egy akusztikus koncerttel készül az estére.

-
X

A Middlemist Red és a Mordái frontemberének zenei palettájába egyszerre fér bele a zúzós pszichedelikus rock, és a jazzes témákba oltott népzenei feldolgozások is. Az estét Sazabio zárja, aki amellett, hogy az egyik legfelemelőbb jelenség az Instagramon, kompakt szettet hoz nektek house-os groove-okkal és reszelős basszusokkal!

Az est házigazdája: Szigeti Zsófi (Solére)

Dátum: 2022.05.10.
Helyszín: A38 Hajó
Kapunyitás: 19:00
Program: 20:00 - 21:30

Jegyvásárlás

Facebook-esemény

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Hajógyár - A popkultúra kikötője

A Hajógyár a magyar popkultúra értékteremtő és értékálló alkotóit mutatja be. A mainstream és underground tartalmakat összefogó gyűjtőoldal videós, szöveges, és podcast formában nyújt betekintést nemzeti kultúránk értékeibe.

Idén februártól hétről hétre, minden kedden formabontó összművészeti rendezvénnyel jelentkezik a Hajógyár az A38 nagytermében. A tematikus esteken egy-egy különböző művészeti ág jelenik meg a zenével összefüggésben: az irodalom, a színház, a tánc és a vizuális művészet.

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymáshoz az egyes művészeti ágak közönségét.

A Hajógyár x A38 eseményei elérhetők a Hajógyár Facebook-oldalán.

hajogyar.hu

Hajógyár YouTube

Hajógyár Instagram

Hajógyár Facebook